scribbelkopWERKWIJZE

coachingwerkwijze
Ik ben zelf ook gecoacht en een van de dingen waar ik achter kwam is dat ik nooit iets voor niets denk. Ik vond het heerlijk om samen met een coach al die gedachten op een rijtje te zetten en te merken wat dat me bracht. Het is een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen.
Graag sta ik u als coach terzijde. Coaching gaat naar mijn mening altijd over het snijvlak tussen persoon en werk. Je neemt jezelf nu eenmaal mee naar het werk. In mijn coaching maak ik veel gebruik van systemisch werk, NLP en leertheorie├źn. In de gesprekken help ik u patronen te ontdekken, te reflecteren op overtuigingen, focus te krijgen in uw doelen en vaardigheden te ontwikkelen. Het vertrekpunt is uw dagelijkse praktijk.
Wanneer u me vraagt u te coachen, spreek ik meestal een serie van vijf coachingsgesprekken van anderhalf uur af met twee- driewekelijkse frequentie. Daarna kijken we hoe verder.

scribbelkopVRAGEN OPDRACHTGEVERS

Voorbeelden van vragen die bij mijn adviespraktijk binnenkomen:

  • Ik zou graag willen dat mijn medewerker zijn rol beter pakt, meer ruimte neemt, zegt waar het op staat; kun jij hem coachen?
  • Hoe kan ik mijn positie in het team verstevigen?
  • Het loopt me over de schoenen, kun jij me coachen bij het beter afbakenen van mijn werkzaamheden?
  • Hoe kan ik zakelijker optreden in mijn contacten met klanten?
  • Hoe kan ik beter omgaan met conflicten?